Czasami wystarczy jeden składnik lub ciekawy patent, by dobrze znany obiad zyskał zupełnie nowy smak. Osobiście uwielbiam kotleta schabowego i często przyrządzam go na różne sposoby. Ostatnio postanowiłam jednak zastąpić klasyczną panierkę nieco odmienioną wersją.
Jak inaczej przyrządzić kotleta schabowego? Po parysku! :)
Wystarczy oprószyć mięso mąką, obtoczyć w jajku i usmażyć na złoto na patelni. Banalnie proste, prawda?
Macie jakieś sprawdzone sposoby na klasyczne dania w nowoczesnym wydaniu? Koniecznie podzielcie się nimi w komentarzach!
Jak inaczej przyrządzić kotleta schabowego? Po parysku! :)
Wystarczy oprószyć mięso mąką, obtoczyć w jajku i usmażyć na złoto na patelni. Banalnie proste, prawda?
Macie jakieś sprawdzone sposoby na klasyczne dania w nowoczesnym wydaniu? Koniecznie podzielcie się nimi w komentarzach!
Pamiętajcie, że Pysznie i tanio możecie śledzić na Instagramie! :)
Komentarze
Prześlij komentarz